‘white space makes me happy’ is me op het lijf geschreven. Ik vind het heerlijk om in lichte rustige ruimtes te zijn. Ons zomerhuisje in de Veluwe werd dan ook helemaal wit geschilderd en tussen al dat groen van de natuur voelt het zo goed! Toen 101 Woonideeën hun #101witwonen actie startte op instagram heb ik een aantal foto’s voorzien van die tag. De foto van de shoot van ons huisje door Holly Marder voor Decor8 is uitgekozen. Het is zo leuk om ons huisje te zien tussen al die mooie witte plaatjes. En wat het nog leuker maakte, is dat ik ook een aantal polaroidprints van Via Martine mocht laten maken. Zie je? ‘white space’ maakt me echt blij!


‘white space makes me happy’ fits to me like a glove. I love to be in light calm areas. Our summer cottage in the Veluwe was therefore painted entirely white and between all that green of the nature around us it feels so good! When 101 Woonideeën started with #101witwonen on instagram I tagged some pictures. The photo shoot of our cottage by Holly Marder for Decor8 is chosen to be in the april issue. It’s so nice to see our house between all those beautiful white images. And what made it even better is that Via Martine gave us the change to make some polaroidprints. See? White space really makes me happy!


Links

101 Woonideeën april issue | instagram Nathalie | Via Martine

images: Nu interieur|ontwerp – white space makes me happy  

3 Responses to “101 Woonideeën | instagram”

 1. Mooie actie was dit. Wit is fris, schoon en ruim.
  Volg je blog met veel plezier!
  Fijne avond Nathalie. X

  Reply

 2. Hi Martine,
  Ik volg jou ook met veel plezier. Leuk om te horen dat dat wederzijds is. En Tessa heeft net zoveel aandeel in onze blog maar dat weet je vast wel ;)
  Fijne avond! X

  Reply

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>