Plant

We made a design for Tessa’s sister Kelly. She has travelled the world for her studies and her work. She has lived in all the corners of the world. Now she is back in the Netherlands and found a great place to live in Rotterdam. Because she still travels a lot we made a interior plan for her. This way the house will soon be a real home to her.

We start with her bedroom. Kelly doesn’t need much to be happy and content. She rather spends a bigger amount on a piece of furniture that will last or she pics furniture that already has a story, like an antique work desk. This preference is something you will see in our design. We combined a light and calm base with some vintage pieces. The spaces offers room for a modest bed plus enough storage space in the four wardrobe cabinets. We added some shelves so a part of her large book collection can be stored in her bedroom. The search for the perfect bed did not succeed and that made us decide to design the bed itself, the result you will see soon.

In the slides you can see a part of the presentation with atmospheric images that we made and the interior design of the bedroom.


De zus van Tessa heeft jaren op verschillende plekken in de wereld gewoond. Zij reisde naar de uithoeken van de wereld; eerst voor haar studie en daarna voor haar werk. Sinds dit jaar is ze weer terug in Nederland en heeft ze een fijne plek gevonden in Rotterdam. Ze reist nog steeds veel dus wij maakten voor haar een interieur plan zodat het huis meteen haar basis en thuis zou zijn.

We beginnen met de slaapkamer. Kelly is een persoon die met weinig spullen blij en voldaan kan zijn. Ze spaart liever om iets meer uit te geven aan mooie spullen die lang meegaan of juist al een geschiedenis en een verhaal hebben. Die voorkeur zie je duidelijk terug in het plan. We kozen voor een lichte, rustige basis en vulden die aan met een vintage nachttafeltje en een antieke bureautje dat zij gekregen heeft. Er is ruimte voor een bescheiden bed en een wand met voldoende opbergruimte. Ook creëren we een plek voor een aantal van de vele boeken die Kelly heeft. De zoektocht naar het perfecte bed leverde niets op en dat deed ons besluiten het bed zelf te ontwerpen, het resultaat zie je binnenkort.

In de slides zie je een deel van de eerste presentatie met de sfeerbeelden die wij gemaakt hebben en het interieur ontwerp van de slaapkamer.


Links

slide 1 window | interior design by Nu interieur|ontwerp
slide 2 shelves | chair 4455 by Rex Kralj | workspace
slide 3 vintage nightstand | leather Handle & Grip by Nu interieur|ontwerp | bedroom
slide 4 windowsill | linnen bedding | wardrobe cabinets
slide 5 mirror | Mr Ed by Functionals

blog-OLD22-woonkamer

Vanaf nu staat Nathalie haar huis in Delft te koop. De oplettende lezer denkt misschien ‘nog een huis te koop?’. Dat klopt helemaal. Haar oude huis in Pijnacker staat momenteel ook te koop. Je leest er hier meer over. Ruim 4 jaar geleden trok zij met haar twee oudste kinderen in bij haar vriend Bas in zijn knusse stadsappartement in de binnenstad van Delft. Het huis van 74m2 werd aangepast om er te kunnen wonen mét kinderen. Het vroeg de nodige aanpassingen en stap voor stap zochten en vonden ze woonoplossingen. Toen er nog een kindje bij kwam, besloten zij de indeling aan te passen en twee bescheiden slaapkamers te realiseren. Ook maakten ze een mooi plan om de woning nog verder uit te breiden waar ze ook een bouwvergunning voor kregen. Toen zij de vergunning eenmaal hadden, ontstonden er twijfels. Dit was het moment om te beslissen: verhuizen of verbouwen? En het werd dus verhuizen.

Nathalie: “Het appartement in Delft is heerlijk. Het is midden in de stad en Delft wordt met de dag leuker met nieuwe koffie- en eettentjes. De huis is licht en vooral de woonkamer met drie grote ramen met uitzicht op de Nieuwe Kerk is een fijne plek. De open keuken heeft veel opbergruimte en het keukeneiland is een gezellig plek om te kletsen of samen te koken. De badkamer met een bescheiden afmeting heeft een ruime douche over de hele breedte. De voldoende opbergruimte maakt hem functioneel en zelfs geschikt voor een gezin van 5. Het riante dakterras van 15m2 op het Zuiden geeft de mogelijkheid om te zonnen en gezellig samen te zijn. Maar eerlijk is eerlijk 74m2 is simpelweg te klein voor ons. De kinderen delen een kamer maar dat kan niet veel langer meer. Ze komen op een leeftijd dat zij echt een eigen plekje willen en nodig hebben. Dus verkopen wij het huis met de gedachte dat de nieuwe bewoner vast ook zo veel plezier gaat beleven aan deze unieke plek midden in de binnenstad.”

In de slide zie je foto’s van Funda die onze vriend en fotograaf Andrew Walkinshaw voor ons gemaakt heeft. De plattegronden geven een goed beeld van de mogelijkheden. Heb je interesse in de woning? Neem dan contact op met onze makelaar Van Silfhout en Hogetoorn.


Nathalie is currently selling her home in Delft. The apartment in the city of Delft is a wonderful place but it became to small for her family of 5. Are you interested? Please contact our real estate agent van Silfhout en Hogetoorn. We hope to find the new home owner soon!


Links

Oude Langendijk in Delft op Funda | Plattegrond met interieur | Plattegrond zonder interieur

images by Andrew Walkinshaw

 

 

Slide-1-HK-Living

We zijn weer terug! De vakantie was heerlijk en we gaan weer fris aan de slag met de projecten waar we het in de vorige post (hier) al over hadden. Ook bedanken we jullie voor de vele bestellingen die jullie geplaatst hebben tijdens onze summer break. Afgelopen dinsdag hebben we die naar alle uithoeken van de wereld gestuurd. Het blijft een leuke gedachte dat er in al die huizen onze leren handgrepen en pins gebruikt gaan worden.

Terug naar de projecten! We verklapten al dat wij voor het bekende Nederlandse interieur merk HK living werken aan het interieur ontwerp voor hun nieuwe kantoor. HK living is in 2009 begonnen in een bescheiden bedrijfsruimte in Dronten. Al snel groeiden zij daar uit hun jasje en ontstond het plan om te verhuizen. Zij kochten onlangs een oude bouwmarkt die als magazijn zal gaan fungeren en direct wordt uitgebreid met een groot kantoor en showroom van twee lagen en 1000 m2. Parallel aan de ontwerpproces van de architect maken wij de plannen voor het interieur die gaandeweg steeds specifieker worden.

De nieuwbouw kenmerkt zich door de kernwoorden cool, tough, eclectic. De nieuwbouw is industrieel met grote hoge ramen, beton en mega schuifdeuren. Het interieur sluit hierbij op aan. We kozen voor lichte en ruime ruimtes die bovendien multifunctioneel zijn en met het bedrijf meegroeien. Ook is er voldoende plek om de collectie van HK living te tonen en die de aandacht te geven die het verdient.

In de slides zie je een deel van de eerste presentatie met de sfeerbeelden die wij gemaakt hebben. Hier en hier kun je het eerste interieur ontwerp zien. We zijn erg trots dat we HK living mogen ondersteunen bij deze grote stap die zij gaan maken. Binnenkort deel 2 van de plannen waarbij de verdere ontwerpen toelichten.

Wil je meer zien van de collectie HK living? De kersverse catalogus vind je hier!


We’re back! The summer break was great and we have plenty of new energy to work on projects we mentioned in the previous post ( here ). We also thank you for the many orders that you placed during our summer holiday. Last Tuesday we sent it to all corners of the world. It is such a nice thought that our leather grips and pins will be used in all those houses.

In this blogpost we share the interior concept we have made for Dutch brand HK living. The new build will be cool, tough and eclectic. The industrial building is the perfect base for our interior plan. We chose light and spacious rooms that are also multifunctional and can grow with the company. There is enough place to display the collection of HK living and to give it the attention it deserves.

In the slides you see a part of the first presentation with the atmospheric images that we have collected. Here and here you’ll find the first concept interior design. We are very proud that we may assist HK living with this major step. Soon we will share part two of the plan which illustrate the further designs.

Want to see more of the collection HK living? Check their brand new catalogue here!


Links

HK living | new catalogue collection | interior design I | interior design II

Slide 1 office counter | green wall | tree in office
Slide 2 office partition walls I partition walls II
Slide 3 wooden cabinets | print by HK living | cabinet by HK living | beamscourtyard
Slide 4 room divider | chair by HK living | table by HK living | counter | glass doors
Slide 5 industrial space | sitting area | stair way

summer15-slide-zee

Oh how lovely… the summer is really here. So we’re taking off to be with family and there is plenty to enjoy. Tessa is going on a real road trip with her family and vintage Eriba caravan (read more here) and Nathalie takes her family to their cottage on the Veluwe (read more here). We are so excited!
At the same time we look forward with great pleasure to to the projects we pick up after the holiday again: like the beautiful new office for well known brand HKLiving that is in full development and the cool branding project that we are developing for the Slovenian brand Rex Kralj. In addition, in the late summer Vtwonen will launch the blogazine and we are really proud to be one of the selected blogs. In short: a lot to look forward to. But first a Summer Break! We wish everyone a nice summer holiday.

Our shop is open. We ship all orders from August 18th. Use the code SUMMER15 for free shipping.


Oh wat heerlijk… de zomervakantie is nu echt daar. Dus we gaan er even tussen uit om met familie er volop van te genieten. Tessa gaat op een echte road trip met haar gezin én vintage Eriba caravan (lees er hier meer over) en Nathalie gaat met haar gezin naar hun vakantiehuisje op de Veluwe (lees er hier meer over). We hebben er ontzettend veel zin in!
Tegelijk kijken we met veel plezier uit naar de projecten waar we na de vakantie mee weer verder aan de slag gaan: zoals het prachtige nieuwe kantoor voor het bekende merk HKliving dat volop in ontwikkeling is en het coole branding project dat wij ontwikkelen voor het Sloveense merk Rex Kralj. Bovendien komt in de nazomer het blogazine van Vtwonen uit waar wij een van de geselecteerde blogs van zijn. Daar zijn we zo trots op! Kortom: meer dan genoeg leuke dingen voor na de vakantie. Eerst nu een Summer Break! We wensen iedereen een hele fijne zomervakantie.

Onze shop is gewoon open. We versturen de bestellingen vanaf 18 augustus. Met de code SUMMER15 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.


Links

Our shop | Road Trip | Cabin Make Over

Images by Tessa Weerdenburg

 

foto-meiden

As you know Tessa and her family really enjoy the outdoors. They do so at their cottage in Drenthe and this summer they will make a Road Trip with their vintage Eriba caravan. And there is another Living Outdoors project: this time in their own garden in Pijnacker, the Netherland. Tessa designed a garden shed for her three girls. Today we share the story behind this fun project.

The garden surrounds the house and is partly situated near the water. When the girls were little, they played and had a lot of fun in a tree house – playhouse. But now the oldest daughter is 11 years, there is a need for more private place for them and their girlfriends. The search for a suitable garden house was started and seemed to be going well when an existing house was found on Marktplaats. Unfortunately, the cottage could not be transported to Pijnacker and thus they were back where they had started. The dream of Martin to self build a house was sparked and she decided to design and make the gazebo itself. So Tessa quickly made the design and she was inspired by the private house. For example: the roof has the exact same angle. The cottage with the dimensions of 3.35 mx 2.5 m and a height of 3.7 m is hidden in the garden and has windows on all sides. So the cottage has a lovely view on the water. In the cottage a tiny bedroom floor is realized, creating a space where the girls can sleep. And there is a place to sit on a bench or on the small table. Despite its modest dimensions, this mini cottage has everything to spend days and days.

Martin built the house in stages and in his spare time. He made everything himself but bought the little door in store with old building materials. Tessa want to paint this door a beautiful deep green. The project lasts for awhile now but the end is in sight. We look forward to sharing the results with you in the fall!

In the slides you will find the inspiration that Tessa has used for this project plus a part of the design. What do you think of this plan? Would you also want to have such a cute mini-house in your garden?


Zoals jullie weten genieten Tessa en haar gezin erg van het buitenleven. Dat doen ze in hun huisje in Drenthe en gaan deze zomer een Road Trip maken met hun vintage Eriba caravan. En er is nog een project waardoor zij vaker buiten zullen zijn, dit keer lekker in hun eigen tuin in Pijnacker. Tessa ontwierp namelijk een tuinhuisje voor haar drie meiden. Vandaag delen we het verhaal achter de dit leuke Living Outdoors project.

De tuin van Tessa en haar man ligt volledig rondom het huis en deels gelegen aan het water. Toen de meisjes klein waren speelden zij met veel plezier in een boomhut-speelhuisje. Maar nu de oudste 11 jaar is, is er behoefte aan meer een eigen plek en hun vriendinnen. De zoektocht naar een geschikt tuinhuisje werd gestart en leek voorspoedig te verlopen toen een bestaand huisje gevonden werd op Marktplaats. Helaas kon het huisje niet vervoerd worden naar Pijnacker en daarmee waren zij weer waar zij gestart waren. Wat nu? De droom van Martin om een zelf een huis te bouwen werd aangewakkerd en zij besloten het tuinhuisje zelf te ontwerpen én te maken. Zo maakte Tessa het ontwerp waarbij zij zich liet inspireren door het woonhuis. Zo heeft het dak precies dezelfde hellingshoek en zijn er meer knipogen te vinden in het ontwerp. Het huisje met de afmetingen van 3,35 m x 2,5 m en een hoogte van 3,7 m staat verscholen in de tuin en heeft aan alle kanten ramen. Zo kijk je vanuit het huisje prachtig naar het water. In het huisje wordt een slaapverdieping gerealiseerd en daarmee ontstaat een plek waar de meisjes kunnen slapen. En er is een plekje om te zitten op een bank of aan het kleine tafeltje. Ondanks de bescheiden afmetingen heeft dit mini-huisje alles om dagen door te brengen.
Martin bouwde het huisje in fases en in zijn spaarzame vrije tijd. Hij maakte alles zelf maar kocht de kleine voordeur bij een zaak voor oude bouwmaterialen. Tessa speelt met de gedachte om die deur mooi groen te schilderen. Het project duurt al even maar het einde is nu echt in zicht. We verheugen ons op om de resultaten met jullie te delen in het najaar!

In de slides vind je de inspiratie die Tessa gebruikt heeft voor dit project plus een deel van het ontwerp. Wat vinden jullie van dit plan? Zouden jullie ook zo’n schattig mini-huisje in je tuin willen hebben?


Links

Design Garden Shed | Pinterest Tessa | Pinterest Nathalie

Slide 1 Daughters Tess | Design Garden Shed by Nu interieur|ontwerp
Slide 2 Summerhouse | bedroom | woods
Slide 3 Garden and water | green door | plants on a shelve
Slide 4 Lighting IKEA RYSSBY | cabinets | wooden cabin

Housetour-Aagt3

In deze post delen we een House Tour van een woonhuis in Pijnacker. Het is een beetje een bijzondere binnenkijker met, heel eerlijk gezegd, ook gemengde gevoelens. Het is het oude huis van Nathalie aan de Aagt in Pijnacker dat momenteel te koop staat. Zij woont er al wat jaren niet meer maar omdat het huis recent opnieuw op de markt is gekomen, geven we het huis wat extra aandacht. Holly Marder van Avenue Lifestyle maakte deze prachtige beelden en wij verzorgden de styling waarbij wij al onze woonfavorieten gebruikten. Neem ook een kijkje op de blog van Holly voor meer foto’s.

Nathalie: “Het is een heerlijk ruim huis waarbij veel aandacht is gegeven aan details en afwerking. Ondanks dat het een nieuwbouwwoning betreft, ervaar je dat in de woning zelf niet. Zo hebben wij ervoor gekozen de typische nieuwbouw elementen te vervangen met kwalitatief hoogwaardige materialen zoals glad stucwerk en mooie hardhouten deuren en vensterbanken in de gehele woning. Op de begane grond is veel maatwerk opbergruimte toegevoegd: in de hal voor jassen en schoenen en in de woonkamer zijn de massief eiken inbouwkasten perfect geschikt om de tv en audio weg te werken. We kozen voor massief eiken houten vloeren op de twee bovenverdiepingen. Dat maakt dat de basis van dit huis goed en kan de nieuwe bewoner gemakkelijk zijn eigen invulling geven. Bijzonder is ook dat de gehele zolder verdieping als master bedroom is ingericht met een tweede badkamer en daarnaast ruime kleedkamer. Er is bovendien voldoende ruimte voor elke gezinslid met nog drie ruime kamers op de eerste verdieping. Je kunt er zo intrekken, wie wil dat nu niet?”

We zijn ontzettend nieuwsgierig naar jullie idee over het huis en vooral Nathalie zou het enorm waarderen als jullie deze blogpost zouden willen delen. Op die manier hopen we de perfecte nieuwe eigenaar te vinden voor dit huis.


Nathalie is currently selling her old home on the Aagt in Pijnacker. We made this special House Tour with Holly Marder to give the house some extra attention as it came on the market again recently. What do you think about this house? Nathalie would really appreciate it if you would share this blogpost. We hope to find the new home owner soon!


Links

Aagt 2 in Pijnacker op Funda

Styling by Nu interieur| ontwerp | Images by Avenue Lifestyle

slaapkamer-jongens-2

Een gezin met twee jonge kinderen wonend in hun droomhuis in de binnenstad van Delft. Eigenlijk zouden ze moeten verhuizen naar een groter huis want de ruimte in het huis is beperkt voor een groeiend gezin. Tegelijkertijd bevalt de sfeer zo goed dat zij het moment van verhuizen uitstellen. Hun vraag aan ons: hoe kunnen we de kinderkamer nog efficiënter inrichten? De slaapkamer voor twee jongens zou naast een slaapplek ook ruimte moeten bieden voor spelen en voldoende opbergruimte voor kleding en speelgoed.

Ons antwoord op deze vraag was de lange smalle ruimte optimaal in te delen. Dit deden wij door te kiezen voor een maatwerk stapelbed. Het bed ontwierpen wij zo dat het paste tussen de kolommen die aanwezig zijn in de kamer. Daarnaast kozen we 1 wand waar we garderobekasten met bovenkasten werden gecombineerd zodat er een nis ontstond die zich weer perfect leent om een bureau te plaatsen. Op de andere wand is ruimte voor een groot krijtbord en ondiepe plankjes waar de kinderen hun favoriete boeken en prints kunnen uitstallen.

In de slides zie je een deel van de presentatie die wij voor hen maakten.


A family with two young children living in their dream home in the city of Delft. At this point they might have to move to a bigger house because the space in the house is limited for this growing family. At the same time they like the atmosphere so much they postpone moving. Their question: how we can efficiently organize the double kids room? The bedroom for two boys should be, in addition to a place to sleep, also provide space for play and plenty of storage for clothes and toys.

Our answer to this question was to design the long, narrow room as efficient as possible. We did this by designing custom bunk bed. The bed fits between the columns that are part of the structure in the room. We chose one wall where we combined wardrobes with cupboards which created a niche and is perfect to place a desk. On the other wall there is space for a large chalkboard and shallow shelves where the boys can expose their favorite books and prints.

These slides are a part of the presentation that we made for them.


Links

Slide 1 White kids room | bunk bed | kids desk
Slide 2 Design by Nu interieur|ontwerp | kids room
Slide 3 Black cabinet | Bed and cabinets
Slide 4 Multifunctional boys room | Dino toys | White and green kids room
Slide 5 Light white space | Bed cover | Bed with cushions
Slide 6 Efficient use of space | Chalk board cabinets | boys playing
Slide 7 Wall views design by Nu interieur|ontwerp

slide-HAKA-salad-bar-sign

In een prachtig historisch pandje, ooit een tinfabriekje, in ons vertrouwde Delft zit sinds kort HAKA pure salad bar. Een leuk project van the Pure Family, die je misschien ook kent van Hills & Mills. HAKA is de eerste glutenvrije saladbar van Nederland. Het concept kenmerkt zich door de eigenschappen: gezond, grensverleggend, oprecht, positief, smaakvol, stoer en snel. Wij schreven al eerder over deze leuke samenwerking: hier over de eerste plannen en hier zie je de presentatie.

Direct toen de locatie bekend werd, gingen wij aan de slag met het creëren van het interieurontwerp van HAKA pure salad bar. Omdat het een klein smal pandje betreft, moet er efficiënt met de ruimte worden omgegaan om de ideale indeling te maken voor de verschillende diensten: take-away, catering en delivery. We kozen voor een gastvrije bar waar je als gast direct tegen aanloopt bij binnenkomst. Er is nog een werkblad met daaronder en boven voldoende opbergruimte iets verder in de ruimte. Hier worden de verse sappen bereid. Bij het raam is een prettig zitje geplaatst waar de klanten ontspannen kan wachten op een soep, sap of salade. We kozen voor een contrast in materialen van ruw staal tot aan de glad wit in de tegels. Het kleurpalet is licht en sober, aangevuld met warmte van terra en hout.

Nieuwsgierig geworden naar HAKA? Je kunt elke dag terecht op Wijnhaven 13 voor heerlijk pure food! Of bestel het eten online en het wordt bij je thuisbezorgd.


In a beautiful historic little building, once a pewter factory, in our familiar Delft you will find HAKA pure salad bar. Another nice project of the Pure Family, which you might know from Hills & Mills. HAKA is the first gluten-free salad bar in the Netherlands. The concept is characterized by the features: healthy, groundbreaking, sincere, positive, tasteful, cool and fast. We wrote earlier about this great cooperation (read here about the first plans and find the presentation here).

Immediately when the location was known, we started with the creation of the interior design of HAKA pure salad bar. Because a narrow pawn, we were challenged to be very efficient with the space to create the ideal layout for the different services: take-away, catering and delivery. We chose a welcoming bar where you as a guest immediately ‘bump’ into at the entry. There is another countertop with also plenty of storage space a little further into the room. Here they prepare the fresh juices. Nearby the window are nice seats where customers can relax while waiting for a soup or salad. On the wall we created shallow shelves and squares that will give the space immediate atmosphere. We chose a contrast in materials of crude steel and clear white in the tiles. The colour palette is light and sober, plus the warmth of terracotta and wood.

Curious about HAKA? HAKA salad bar is open every day for pure delicious food! Or order your salad online and they will deliver it to your home.


LINKS

blogpost about HAKA | presentation for HAKA

The Haka | The Pure Family | Hills & Mills

photography by Andrew Walkinshaw

 

Workspace 6

As you may know, we no longer have a permanent workplace since January last year. We decided to leave our studio (see an impression of the old studio). Being on the road so much was one of the reasons for leaving the studio. Having a fixed workplace was more a burden than a pleasure at that point. Nevertheless the step to make this decision to let go of the known was an big decision. Now we can say that it was a good decision. There is more freedom and space: we can work anywhere where WiFi is and that nowadays that is actually everywhere. And in our homes, we have created a workplace. And for that workspace in our houses, we gathered inspiration images and shopping items. With these desk accessories you can create a modest corner or small room into a place to concentrate and to surround yourself with inspiration.

Do you have a workspace at home? How does that look like?


Zoals jullie wellicht weten hebben wij sinds anderhalf jaar geen vaste werkplek meer. We besloten onze studio op te zeggen(zie hier een impressie de oude studio). De reden voor opzeggen was dat wij teveel op pad waren en daardoor was het hebben van een vaste werkplek meer een last dan een lust. Toch bleef die stap om het bekende los te laten een spannende beslissing. Nu kunnen we zeggen dat het een goed besluit is geweest. Er is meer vrijheid en ruimte: we kunnen tenslotte overal werken waar wifi is en dat is tegenwoordig eigenlijk overal. En in onze huizen hebben we ook een werkplek gecreëerd. En voor die werkplek in huis verzamelden we inspiratiebeelden en shopping items waarbij een bescheiden hoekje of kleine kamer al snel een plek wordt om je te concentreren en je te omringen met inspiratie.

Heb jij een werkplek thuis? Hoe ziet die eruit?


Links

Our old studio in Delft

Collage 1 Workspace with shelves | workspace near window | desk accessories
Collage 2 Simple workspace | butterfly chair | hello tape
Collage 3 Workspace by Menu | Wire trash can | boxes by Hay
Collage 4 Leather tray by gitte
Collage 5 Basket IKEA | desk accessories | styled desk
Collage 6 Afteroom chair | wall storage | creative workspace

blog 5

Onze stagiaire Malou bezocht voor ons het Design District in Zaandam. Wij vroegen haar naar merken uit te kijken die zij bij Nu interieur|ontwerp vindt passen. Ze is daar bijzonder goed in geslaagd!

Hallo allemaal, mijn naam is Malou en op donderdag 4 juni heb ik het event Design District in Zaandam bezocht. Samen met een vriendin ging ik er vol verwachting heen. We gingen er allebei heen voor onze stage om leuke nieuwe merken en producten te ontdekken en natuurlijk de nieuwe trends en ontwikkelingen te spotten. Design District bestond uit twee grote zalen en een buitentuin waar je gezellig wat kon eten en drinken, deze twee zalen waren voorzien van allerlei stands met meubels en interieur. Tijdens mijn bezoek aan dit event zijn mij een aantal merken bij gebleven zoals Wever & Ducré lighting. Dit merk bestaat uit hele gave lampen van strak tot stoer. De Rock collection vind ik erg mooi. De lampen in deze collectie hebben een minimalistisch ontwerp en zijn gemaakt van een uniek materiaal dat bestaat uit dunne fineer lagen. Door deze fineer lagen wordt er op de lampen kap een steenlook gecreëerd, dit geeft deze lampen een unieke en stoere uitstraling. Ook de Wiro collection sprak mij aan, dit omdat deze lampen zijn gemaakt van dunne lijnen en aparte vormen.
Ook een aanrader is Atelier N/7 by Vincent Sheppard. Bij de stand van dit merk raakte ik aan de praat met een vertegenwoordiger, deze man vertelde mij het verhaal achter deze meubelen. De collectie bestaat uit stoelen, banken, tafels en ook verlichting. Een aantal stoelen en lampen in hun collectie zijn gemaakt van kraft papier. Het is vrij modern en strak meubilair, maar het meubilair van kraft papier geeft de collectie een unieke en speelse look!

Wat betreft de trends en ontwikkelingen, viel mij op dat er qua materialen veel natuursteen wordt gebruikt, specifiek marmer of een marmer look. Ook wordt er veel met hout gewerkt vooral licht hout komt veel terug in de meubelen. Verder zijn de meubels qua kleur best basic, maar als ze een kleur hebben is het vaak in een pasteltint.

Wat vinden jullie van de merken die Malou heeft uitgezocht? Wij zijn in ieder geval geïnspireerd geraakt!


Our intern Malou visited Design Destrict, a fair in Zaandam. Her assignment was to find new brands she thinks fits well with Nu interieur|ontwerp. She did a great job!


Links

Wever & Ducré | Atelier 7/N by Vincent Sheppard