“Tessa en ik kennen elkaar al sinds 1999. En in die tijd heb ik haar leren kennen als een vrolijke energieke en pittige vrouw die weet wat ze wil. Haar creatieve geest staat nooit stil. In haar tas zit standaard een boekje waar uit het niets een goed idee in wordt geschetst of een lijstje met goede ideeën of toekomstige plannen worden opgesomd.

Haar leven zit vol snelheid en verandering maar tegelijkertijd staat ze vaak stil om te genieten van alle mooie dingen in haar leven. Genieten staat niet voor niets centraal in de filosofie van Nu. Dat is een thema wat centraal staat in ons beider leven. Tessa heeft een brede achtergrond en is kundig en creatief in doen en denken. Ze kan haar ontwerpen ook zelf uitvoeren. Zij is hierdoor veelzijdig. Functionaliteit en estheticiteit gaan in de ontwerpen gelijk op.

Ik bewonder haar om wie ze is en omdat ze weet wat ze wil. Met haar werken is een vanzelfsprekendheid en tegelijkertijd heel bijzonder. Als wij samen zijn komen er nog meer plannen en ideeën. Nu geeft ons de mogelijkheid om deze goede ideeën met anderen te delen en zo nog meer mensen te kunnen laten genieten.”


Tessa

Tessa Weerdenburg