“Ik leerde Nathalie in 1999 kennen als een vrouw die erg betrokken is bij anderen. Dit sprak me meteen in haar aan. We kenden elkaar een week maar het was zo vanzelfsprekend dat het leek alsof we al jaren vriendinnen waren. Nu zijn we ruim 10 jaar verder en zijn we nog steeds vriendinnen en inmiddels werken we al lange tijd samen.

Nathalie heeft Sociale & Arbeids- en Organisatiepsychologie gestudeerd en zij is een aantal jaar in dit vakgebied werkzaam geweest. Na onder andere bij IKEA te hebben gewerkt, heeft zij de beslissing genomen een andere richting in te slaan en samen met mij Nu interieur|ontwerp voort te zetten. Dit geeft in mijn ogen aan dat zij een sterke vrouw is die niet bang is voor verandering en van uitdagingen houdt. Dat ze deze stap heeft genomen is een natuurlijke keuze geweest.

Zij is creatief en het oog voor de grote maar ook voor de kleine dingen die het leven mooi en aangenaam maken. Nathalie is iemand met mensenkennis waardoor ze oprecht goede adviezen kan geven. Ik voel me op mijn gemak bij Nathalie, dat is dan ook echt haar kracht. Tevens kan zij goed organiseren en ervoor zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

Naast haar werk geniet Nathalie van de mensen om haar heen. Ze is altijd bezig met het gezellig maken van haar omgeving zodat zij hier samen met anderen van kan genieten. Dit alles maakt haar een waardevolle aanvulling voor ons bedrijf.”

Nathalie Fransen Nathalie Fransen