Onze opdrachtgever benaderde ons omdat zijn kantoor een frisse wind kon gebruiken. Villa Eijsberg, een historisch pand uit ca. 1670, is een communicatiehuis. In 2003 werd het pand grondig verbouwd met oog voor de karakteristieke elementen. Nu werd het tijd op opnieuw naar het geheel te kijken waarbij er ook ruimte gecreëerd moest worden voor nieuwe doeleinden. Naast de vaste werkplekken van de opdrachtgever en zijn compagnon is er namelijk voldoende ruimte voor werk-en vergaderruimten die door derden gehuurd kunnen worden.

Wij hebben voor dit project een indelingsvoorstel gemaakt voor de werkruimten voor zelfstandigen. De ruimte is multifunctioneel en kan eenvoudig persoonlijk worden gemaakt door degene die er op dat moment werkt. Verder hebben wij in alle resterende ruimten rust en eenheid gebracht door een modern kleurpalet en de materialen te bepalen voor het gehele pand.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>