Een nieuw huis, een frisse blik. De opdrachtgevers wilden met hun nog te bouwen huis een nieuwe weg in slaan. De architect had in deze fase het huis reeds ruw ontworpen. De opdracht voor ons was om de binnenzijde op een functionele wijze in te delen. Nadat het huis een prettige indeling had voor alle bewoners, ouders met twee volwassen dochters, hebben wij ons gericht op de inrichting. We combineerden klassieke elementen met een lichte, moderne basis. Tenslotte hebben wij de begeleiding en realisatie van dit project op ons genomen, waarbij wij meubilair en verlichting voor diverse ruimtes leverden. Het resultaat is een ruim opgezette woning waar de opdrachtgevers nog lang van zullen genieten.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>