Onze opdrachtgevers hadden hun droomhuis gevonden: een prachtig oude villa, op een fijne plek met mooie tuin en heerlijk zwembad. Het had zoveel potentieel maar de woning was erg hokkerig ingedeeld. De opdrachtgevers vroegen ons om door de huidige staat heen te kijken en er een ruim huis van te maken. Zij schakelden Nu interieur|ontwerp in voor het ontwerp en de realisatie.

We startten dit project door de hele bovenverdieping te doorbreken. Alle kamers werden weggehaald. We maakten een geheel nieuwe indeling met een riante slaapkamer, walk in closet, ruime badkamer, logeerkamer en twee werkruimtes. Al deze ruimtes werden met elkaar verbonden, met als resultaat een open structuur. Het sluiten van de schuifdeuren geeft, wanneer nodig, privacy in bijvoorbeeld de badkamer.

Op de begane grond was de basis in orde. Wij maakten van de bovenverdieping en deze verdieping een geheel door maatwerkkasten te ontwerpen en toe te voegen.

De opdrachtgevers zijn meer dan tevreden met het resultaat. De villa is ruim en voelt huiselijk tegelijk.

Details

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>